Imagini șocante cu Anamaria Prodan. Impresara, grav rănită după bătaia cu Reghe

Anamaria Prodan trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Lucrurile au luat-o complet razna după bătaia de vineri, la care au fost martori o mulțime de oameni. Impresara a ieșit de la spital astăzi, într-o stare deplorabilă, cu care a atras atenția tuturor.

Anamaria, cu mâna în gips la INNL
Anamaria Prodan a fost protagonista unei bătăi de zile mari alături de fostul ei soț. Cei doi s-au păruit și pălmuit în plină zi, în fața participanților la trafic ce se opreau să vadă tot circul. Așa cum este normal, ambii au mers la INML și la medic pentru a primi îngrijiri medicale.

Dacă la Reghe au fost vizibile vânătăile, mai ales cele de la ochi, Prodanca nu părea atât de avariată la prima vedere. Se pare, însă, că după vizita la medic, lucrurile s-au schimbat. Impresara a fost văzută cu mâna în gips și șchiopătând, chiar la ieșirea din spital. Aceasta nici măcar nu se mai putea deplasa singură și a avut nevoie de ajutor pentru a ajunge la mașina care a condus-o, probabil, direct la tribunal.

Rezultatele de la sânge ale lui Reghe
Laurenţiu Reghecampf a fost şi el să îşi scoată un certificat pentru rănile de pe faţă, așa cum este și normal. Bărbatul s-a dus apoi direct la o clinică medicală privată, acolo unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru a afla starea sa exactă. Rezultatul primit de fostul antrenor al Universităţii Craiova atestă că Reghe nu a consumat nicio substanţă interzisă, așa cum îl acuza soția lui.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trebuie să se prezinte astăzi, 26 septembrie, la Judecătoria Buftea pentru divorț. Cei doi vor fi din nou față în față, după ce s-au bătut în plină stradă. Reghe se afla acolo să împartă câteva invitații la botez, când soția lui a decis să îl provoace și a și reușit.